<
x
Choose Your Flavour
Chocolate
Pilihan Utama!
Luxe
Original

Total RM 0.00


Negeri Nama Hubungi
KL & Selangor HQ
Johor Hasan
Pahang Wawa
Melaka Mas
N. Sembilan Ain
Perak Aini
P. Pinang Nisa
Kedah Dina
Terengganu Nani
Kelantan Amin
Sabah Amira
Serawak Izni
Brunei Nur
Singapura Hazmi
Susu Kambing Sedap!
Tiada bau hamis, sesuai untuk seisi keluarga.
150,000+
Kotak Dijual
5+ Tahun
Dalam Industri
200+
Ejen & Stokis
Penilaian 5β˜…
di Shopee
Produk Susu Juna
Perisa Coklat
550g | RM45
Pilihan Utama!
Perisa Asli Luxe
550g | RM45
Perisa Asli
550g | RM45
Kenapa Pilih Susu JUNA? πŸ€·β€β™‚οΈ
Kumpul kupon 'Keep Me' dan tebus barangan eksklusif dari JUNA.
Kumpul kupon 'Bring Me To Makkah' dan menang pakej umrah bernilai RM10,000.
Tiada Bau Hamis
Our goat's milk has a neutral yet sweet fragrance.
Tiada Gula Tambahan
Untuk Semua
Peringkat Umur
Dijamin 100% Halal
Ulasan ⭐
Secara Langsung Daripada Shopee!
blackkey25
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Sorry gambar n vid xdek kene mengena dgn susu juna. Kali ke 3 repeat order. Pregnant twin 29minggu, bancuh 2 kali sehari. Alhamdulillah boleh minum, xada masalah.
2021-05-08 23:49
m*****t
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Tq tq tqtqttqtqtqtqttqqtqttqtqtqtqtqttqtqπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜πŸ˜πŸ˜„πŸ˜
2021-04-27 19:06
ewanmntrg
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Susu Juna terbaik! Dah selalu beli & memang salah satu benda wajib untuk berpuasa πŸ‘
2021-04-22 18:23
k*****e
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Nice nya packaginggg. Guna ziplock bag >.< Susu kambing paling sedap dan hanya ni je yang dapat masuk tekak saya. Mula2 try sample. Asyik masuk mimpi je. Saya pun beli lah hahaa
2021-04-20 09:39
azielahg
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Semalam order hari ni dah sampai. Pantas. Kali ke-2 beli mochaurus. Senang membuangπŸ˜…πŸ‘
2021-04-20 12:06
lesungpipitimah
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Bring Me To Makkah plsss πŸ€—πŸ€—πŸ€—Mat Ri Ye Wahhh, kite dah SJLuxe pack baru 😍😍😍 SJLuxe + F&N Anggur, ais, air sejuk Smoothies Vitagen πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… . Selamt Berpuasa u all
2021-04-15 21:46
n*****r
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
secure terukk, ada bubble wrap banyak, best sangattt, nanti boleh repeat lagii!! wuhuuu
2021-04-02 17:05
ratutisuuu
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
SEDAPPPPPP😍😍😍😍😍 ❀️❀️❀️❀️❀️ . . HARGA BERPATUTAN : 🌟🌟🌟🌟🌟 PEMBUNGKUSAN : 🌟🌟🌟🌟🌟 SERVIS DARI PENJUAL : 🌟🌟🌟🌟🌟 PENGHANTARAN DARI KURIER : 🌟🌟🌟🌟🌟 KESELURUHAN : 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Β°RTΒ° πŸ¦„πŸ¦„πŸ¦„πŸ¦„πŸ¦„
2021-02-27 23:44
etashajafril
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Pernah beli yang sachet punya untuk cubaan serasi dkt anak or tak, and Alhamdulillah anak minum je mmg lawas elok perut dia, sebab susu ni ada kurma πŸ˜ŠπŸ‘πŸΌ dia minum pun okay je, tak reject pun . tu yg beli sekotak terus hehe
2021-02-14 19:26
lemari_gla
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Tq. Barang selamat sampai. Cuma lambat sikit la. Overall barang semua ok. Tiada kerosakan. Boleh order lagi next time. Tq
2021-02-20 08:34
j*****y
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Thankyouuu thankyouuuu thankyouuuuuuuu thankyouuuu thankyouuuu
2021-01-26 10:29
z*****2
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Sedap. Tapi 3 scoop macam cair sikit. Kalau suka pekat kena letak lebih utk 1 cawan. Balut pun kemas je. Kotak tak kemek masa sampai
2021-01-05 22:44
h*****d
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Ni kali kedua beli. Alhamdulillah serasi. Mkn time sahur puasa satu hari tak rasa lapar dan melepek sgt. Terima kasih :)
2021-04-20 19:02
k*****a
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Kali kedua repeat hehe. I usually minum ni dengan air sejuk. I guna shaker pastu letak seketul ice centu nk bagi sejukk lagi hehe. Sukaa sangatttt rasa kenyang lagi lagi bila breakfast. Beli ni sebab nk minum sahurr. Tak best kalau takde rasa tak complete hahaha. Thankyou! Salam ramadhan πŸ₯°
2021-04-18 15:21
n*****3
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
alhamdulillah,item smpai dgn selmt..yeayyyy tk zabarrr nk try
2021-04-07 20:05
b*****d
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Didn't try it yet, it wrap nicely. Thank you seller. The instructions is very clear πŸ‘πŸΌ
2021-04-08 20:12
j*****6
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Dah tak terkira kotak ke berape nih.. cume kali ni lewat pulak proses ship out.. packaging tiptop πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
2021-03-30 04:08
h*****d
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Alhamdulillah brg smpai dlm keadaan baik. Packaging kemas dan selamat dgn buble wrap. Siap bagi resit. Thankyou seller :)
2021-03-29 11:34
Kebaikan Bahan-Bahan Utama πŸ’•
Madu
Padat dengan tenaga
Menguatkan stamina
Bersifat antibiotik
Kurma
Kaya dengan serat
Mengurangkan kolestrol
Menguatkan ingatan
Delima
Tinggi dengan antioksidan
Mengandungi asid folik
Mencantikkan kulit
Gam Arab
85%+ serat
Tinggi dengan kalsium
Prebiotik yang baik

'Bring Me To Makkah'

Peraduan Kumpul Kupon Tahunan

Peluang untuk memenangi tajaan umrah bernilai

RM10,000!

Kupon 'Keep Me'

Kumpul dan tebus barangan eksklusif dari JUNA!

4x
➜

1 Pelekat Tingkap Kereta JUNA

10x
➜

1 Cawan Eksklusif JUNA

18x
➜

1 500g Kotak Susu JUNA

Soalan Lazim πŸ™‹β€β™‚οΈ


Susu Kambing JUNA Diperbuat Daripada? Diperbuat daripada 100% susu kambing yang diimport dari negara Holland. Holland terkenal sebagai negara pengeluar utama susu kambing organik berkualiti tinggi.
Adakah Susu Kambing JUNA Sesuai Untuk Kanak-Kanak 1 Tahun? Ya, ia sesuai untuk kanak-kanak yang berumur 1 tahun ke atas.
Adakah Golongan Dewasa dan Warga Emas Sesuai Untuk Minum Susu Kambing JUNA? Ya, ia sesuai untuk semua peringkat umur dari 1 tahun sehingga warga emas.
Adakah Susu Kambing JUNA Sesuai Untuk Ibu Mengandung Dan Ibu Menyusu? Ya, ia boleh diamalkan oleh ibu-ibu di luar sana. Ia juga dapat membantu memberikan bekalan tenaga kepada ibu mengandung dan ibu yang menyusukan anak.
Adakah Susu Kambing JUNA Mengandungi Gula Tambahan? Tiada gula tambahan untuk perisa asli dan asli luxe. Gula tambahan digunakan bagi perisa coklat untuk menghilangkan rasa kelat koko.
Berapakah Sukatan Bancuhan Susu Kambing JUNA? Kanak-kanak 1 tahun hingga 3 tahun = 4 skop bersamaan 260ml air suam.
Kanak-kanak 3 tahun ke atas = 4 atau 5 skop bersamaan 260ml air suam.
Dewasa = 5 atau 6 skop bersamaan 1 cawan (mengikut kesesuaian selera).
Tentang Kami πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦

β€œAnak saya Juna adalah autistik dan dari kecil lagi dia cuma makan biskut, nasi, ikan goreng dan kuah kari. Tiada selainnya. Dan pasti sekali– kami runsing dengan dia kekurangan zat dan nutrisi.

Pada sekitar 2013, setelah pelbagai rujukan, kami memutuskan untuk memulakan diet susu kambing dengan formula makanan sunnah terbaik dari Al-Quran untuk Juna. Alhamdulillah. Ternyata 3 tahun kami dengannya– Juna kekal sihat dan terus aktif.

Susu kambing ini adalah produk kami seikhlasnya dari hati– dari seorang ibu dan bapa untuk sesiapa sahaja seperti kami suatu masa dahulu- berikhtiar mencari yang terbaik untuk anak-anak mereka. Dan apalah lagi yang lebih baik dari apa yang telah terjelas dalam hadith dan Al-Quran.

Semoga susu kambing ini memanfaat semua sebagaimana ia memanfaat keluarga kami.”